Advertisement

Esenyurt'ta Yangın : Esenyurt'ta ayakkabı fabrikasında yangın - Internet Haber - Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor.

Esenyurt'ta Yangın : Esenyurt'ta ayakkabı fabrikasında yangın - Internet Haber - Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor.. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki.

Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Esenyurt'ta yangın paniği: 5'i çocuk 10 kişi mahsur kaldı
Esenyurt'ta yangın paniği: 5'i çocuk 10 kişi mahsur kaldı from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı?

Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Esenyurt belediye başkanı ali murat.

Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt belediye başkanı ali murat. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye.

Esenyurt'ta yangın, mahsur kalanları itfaiye kurtardı ...
Esenyurt'ta yangın, mahsur kalanları itfaiye kurtardı ... from i2.cnnturk.com
Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt belediye başkanı ali murat. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla.

Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

Esenyurt'ta yangın ; Bir kadın ve çocuk ağır yaralandı (1 ...
Esenyurt'ta yangın ; Bir kadın ve çocuk ağır yaralandı (1 ... from foto.haberler.com
Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler.

Posting Komentar

0 Komentar